Search
Close this search box.

Locatie Woudenberg

Onze cliënten wonen verspreid over verschillende dorpen.
Om jullie tegemoet te komen, houden we daarom spreekuur op twee verschillende locaties.
Zo komt de vroedvrouw naar jullie toe!

We hebben één hoofdlocatie en dat is Woudenberg aan ’t Schilt 14, 3931 VH in Woudenberg.
Daarnaast houden we spreekuur in Maarn (zie hieronder). De locatie in Maarn delen we met andere zorgverleners.

De spreekuren worden redelijk ver van tevoren ingepland, zijn in principe onderdeel van een vast rooster en verspreid over de week. Enkel in verband met ziekte of overmacht kan het voorkomen dat een spreekuur gewijzigd moet worden en we je afspraak moeten verzetten.

Soms is er spreekuur tijdens de dienst. Dit betreft de gewone avondspreekuren (niet de echo spreekuren). Dit betekent dat de vroedvrouw die oproepbaar is voor o.a. bevallingen, in die dienst het spreekuur doet. Als je een afspraak hebt op zo’n avond, zullen we je dit altijd vooraf vertellen. Mochten we weggeroepen worden voor een bevalling en er is nog tijd om een collega in te schakelen die het spreekuur overneemt, dan kiezen we daarvoor, anders kan het zijn dat we je afspraak moeten verzetten. Gelukkig komt dit maar zelden voor.

Inloopspreekuur
In Woudenberg worden inloopspreekuren gehouden. Deze zijn bedoeld om bijvoorbeeld het hartje te luisteren van je baby, je bloeddruk te meten of om korte vragen te beantwoorden.

  • Inloopspreekuur Woudenberg; elke woensdag van 9.00 – 10.00 uur.

Kijk voordat je komt altijd even in de agenda voor actuele informatie over het inloopspreekuur. Het komt incidenteel voor dat het inloopspreekuur vervalt i.v.m. bijvoorbeeld ziekte of scholing.

Locatie Maarn Maarsbergen

De spreekuurlocatie Maarn Maarsbergen is gevestigd in het Gezondheidscentrum
Maarn-Maarsbergen, Raadhuislaan 3 3951 CH in Maarn.

We hebben hier 1-2 uurtjes spreekuur per week. Direct als je binnenkomt links is er een kleine wachtkamer. Je mag hier plaatsnemen. We roepen je vanzelf binnen.

Spreekuur in Maarn is altijd tijdens de dienst. Dat betekent dat het wel eens voorkomt dat het spreekuur niet door kan gaan i.v.m. een bevalling. Je wordt dan gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Gelukkig komt dit niet vaak voor.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.