Zoek
Sluit dit zoekvak.

In de regio werken wij samen met verschillende ziekenhuizen, echocentra, collega’s en kraamcentra.

Coöperatie VIDA
Praktijk De Vallei is aangesloten bij coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort). Hier zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in deze regio. Onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.

VSV Amersfoort en VSV Ede
Een VSV (Verloskundig Samenwerkings Verband) is er om duidelijke afspraken te maken tussen 1e en 2e lijn. Tussen de verloskundigen, kraamcentra, echocentra, de gynaecologen en kinderartsen. Er worden protocollen en richtlijnen gemaakt in het VSV. Praktijk De Vallei is bij beide VSV’s aangesloten.

Meander Medisch Centrum
In het MMC kan je poliklinisch bevallen (met je eigen verloskundige en kraamverzorgster). Je kan daar ook terecht voor een uitgebreide echo of een afspraak op de poli. Op www.meandermc.nl vind je meer informatie over het ziekenhuis. Je bent vrij in je keuze welk ziekenhuis je voorkeur heeft.

Gelderse Vallei
In ziekenhuis Gelderse Vallei kan je poliklinisch bevallen of terecht voor een afspraak op de poli. Je bent vrij in je keuze welk ziekenhuis je voorkeur heeft. Op www.geldersevallei.nl vind je meer informatie over het ziekenhuis.

Utrechts Medisch Centrum
Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar de poli van het UMC, deze is gevestigd in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis. Voor informatie kan je kijken op www.umcutrecht.nl

Prenataal Screenings Centrum
In het echocentrum in Amersfoort kan je terecht voor combinatietesten en 20-weken echo’s. Op www.prenataalscreeningscentrum.nl kan je digitaal een afspraak maken en informatie vinden over de verschillende echo’s.

FARA
In het echocentrum in Ede kan je terecht voor combinatietesten en 20-weken echo’s. Op de site www.verloskundigcentrumfara.nl kan je digitaal een afspraak maken en informatie vinden.

KRAAMCENTRA
Klik hier voor de pagina met kraamzorg organisaties waarmee wij samenwerken.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.