Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sensiplan informatieavond

17 juli om 19:30 - 21:00 CEST

€20,00

Zoek je een alternatief voor hormonale anticonceptie?

In harmonie met je lichaam zwangerschap vermijden is mogelijk met sensiplan®. Deze natuurlijke methode is de meest betrouwbare manier om de vruchtbare en onvruchtbare dagen in je cyclus te bepalen. Zo krijg je natuurlijk grip op je cyclus.

Puah’s Vroedvrouwen host een informatieavond voor geïnteresseerden. Het maakt niet uit of je zwanger bent of niet, iedereen is welkom, ook partners!

Tijdens de informatieavond hoopt Ellen van Ginkel (Sensiplan consulente) uitgebreid te vertellen over de menstruele cyclus en hoe Sensiplan bij deze kennis aansluit, uiteraard met beeldmateriaal en in interactie met de deelnemers.
Vanuit haar ervaring als Sensiplan-consulente weet ze dat er voor veel mensen een wereld open gaat als ze ontdekken hoe hun menstruele cyclus in elkaar zit. Wanneer ben je wel of juist niet vruchtbaar? En welke invloed heeft dat op je wens om al dan niet zwanger te worden en hoe zou je deze kennis kunnen toepassen? Ben je ook nieuwsgierig geworden? Check de agenda voor de eerstvolgende workshop en meld je direct aan!
Aanmelden kan via onze shop, klik hier
We hopen je te zien tijdens de informatieavond!

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
19:30 - 21:00 CEST
Kosten:
€20,00
Site:
https://www.sensiplan.nl/

Locatie

Woudenberg
't Schilt 14
WOUDENBERG,Utrecht3931 VHNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0332035140

Organisator

Puah’s Vroedvrouwen